Loqal – новинний агрегатор Loqal
Пиріг із полуницею: ідеальний варіант сезонної випічки
Новини

Пиріг із полуницею: ідеальний варіант сезонної випічки

Факти • 39 переглядів • 1 хв читання

Полуничний пиріг — це вишукані ласощі. Вологе, дуже соковите та ніжне тісто з вершковим ароматом ідеально доповнюють ягоди полуниці. Неймовірно смачна десертна випічка для душевних чаювань, каже кулінарка Оксана Дорош.

Яйця, сіль, цукор та ванільний цукор збиваємо біля 2−3х хвилин до побіління. Додаємо сметану, збиваємо і додаємо олію. Потім — борошно з розпушувачем, збиваємо і тепер черга полуниці (її перед тим нарізати і перемішати з крохмалем), акуратно перемішати ложкою.

Викладаємо тісто у форму, застелену пергаментом, у мене кругла, 24 см, зверху прикрашаємо полуницею та присипаємо цукром. Випікаємо в розігрітій духовці при 180 С приблизно 55 хвилин. Охолоджений пиріг присипаємо цукровою пудрою та подаємо.

Нагадаємо рецепт полуничної шарлотки.

39