Якщо вам набридло куряче філе у салатах, можливо зробити йому «тюнінг» і додати кисло-солодких відтінків. Крім того, ця страва дієтична, тому можна тим, хто слідкує за фігурою, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська. На гарнір можна обрати свіжі овочі або тушковані, приготовлені на грилі або запечені.
Куряче філе розрізаємо повздовж, але не до кінця. Або можна зробити розріз, так, щоб утворилася «кишенька». Якщо обираєте варіант з розрізом, то гарно відбиваємо філе з двох сторін. Змішуємо йогурт з гірчицею та спеціями і змащуємо філе. Апельсин нарізаємо смужками, викладаємо на філе і загортаємо в рулет. Замотуємо рулет у фольгу та випікаємо 20 хв при 180 градусах.
Якщо обираєте варіант приготування з «кишенею», змащуєте філе з усіх сторін та в середині соусом з гірчиці та йогурту і в середину кладете апельсин. За допомогою зубочисток скріплюється філе, загортаєте у фольгу і випікаєте 20 хв при 190 градусах.
Страву також можна приготувати на грилі, попередньо загорнувши в фольгу.
Раніше «ФАКТИ» публікували найлегший рецепт делікатесного варення «Слива в шоколаді».