Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Ікра з огірків, що перезріли: і гарнір, і закуска, і намазка

Ікра з огірків, що перезріли: і гарнір, і закуска, і намазка
Факти • 7 переглядів • 1 хв читання

У розпал сезону огірків господарки активно заготовляють консервацію на зиму. Це можуть буті і традиційні огірки в кетчупі, і мариновані огірки з гірчицею.

А що робити, якщо після консервації невеличких огірочків залишилися великі, перезрілі. Їх також можно консервувати чи маринувати, зробивши, наприклад, заготовку для салатів. А ще з них можна зробити огіркову ікру, рецептом якої ділиться ресурс «Шуба».

Страва може бути як гарніром, так і намазкою. А якщо таку ікру проварити із цукром (близько 60 г) і оцтом 9% (близько 20 мл), то її можна закрити у простерилізованих банках.

Про те, як замаринувати огірки як в «МакДональдзі», читайте на нашому сайті.

7