Кулінар Іван Янюк, який розповідав, як смачно замаринувати оселедець, та ділився рецептом недорогих пасок, запропонував ще один простий, але дуже гарний рецепт для огірків.
«Кисло-солодкі огірочки — це дуже смачні огірочки. Готуються дуже швидко, а смак просто неперевершений», — зазначив кулінар.
Інгредієнти: Огірки — 600 г. Перець Чілі — 2 шт. Цибуля — 2 шт.
Маринад: Вода — 600 мл. Куркума — 1 ч/л. Цукор — 5 ст/л. Лавровий лист — 4 шт. Перець горошок — 1 ч/л. Оцту — 100 мл.
Огірки помити, відрізати хвостики й нарізати кільцями.
Цибулю та перець теж нарізати кільцями.
У банку овочі складати шарами — огірки, потім цибуля з перцем, далі знову огірки й т.д.
Залити огірки маринадом й закрити банку кришкою.
Залишити маринуватися приблизно 5 годин. Через 5 годин огірки можна пробувати. Вони виходять дуже ароматними й смачними.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетну юшку з червоної риби за рецептом Ектора Хіменеса Браво.