Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини

Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
Факти • 10 переглядів • 1 хв читання

Суперфіналістка кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом «лінивих» пиріжків із зеленою цибулею і вареними яйцями, розповіла про те, як приготувати запечений кабачок із сиром.

«Це ідеальна закуска, яка виглядає святково, а готується за лічені хвилини», — написала вона.

Кабачок- 2 шт; Сир твердий- 200 г; Пармезан за бажанням — 100 г; Олія — 2 ст.л. Для начинки можуть бути будь-які ваші улюблені інгредієнти: Крем-сир; Слабосолена риба; Шпинат свіжий; Помідори черрі.

1. Кабачки нарізати тонкими скибочками. 2. На пергамент викласти кабачки, зверху натертий твердий сир та пармезан. 3. Полити ароматною олією. Запікати при 180 градусах 15−20 хв. 4. Дати 5 хвилин охолонути. 5. Викласти ваші улюблені інгредієнти та скрутити в рулет.

Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати скумбрію з кабачками в духовці. Готується страва легко та просто. Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом страви, яка, напевно, сподобається вам і вашим близьким.

10