Що входить до рецепта супу ґаспачо? Ґаспачо з вареними буряками / © Pexels
Іспанський холодний суп ґаспачо найкраще підходить для спекотних літніх днів. Спробуйте приготувати його за рецептом із вареним буряком – і ви отримаєте справжнє задоволення!
Почистьте огірки й помідори від шкірки. Наріжте невеликими кубиками та покладіть до чаші блендера. Додайте вже відварений буряк, перець, часник і цибулю (також порізані кубиками).
Додайте яблучний оцет, невелику кількість води, сіль і збийте.
Поступово вводьте оливкову олію, збиваючи суп, поки не отримаєте однорідну кремоподібну масу.
Подавайте холодний ґаспачо, прикрасивши кубиками фети та міксом насіння.
15
15
Джерело