Виноград є популярною стравою в Україні. Автори Instagram-сторінки «Смачні Рецепти Блогерів» поділилися рецептом винограду на зиму без цукру та стерилізації.
Виноград — 1,3−1,4 кг Лимонна кислота — 1 ч. л.
Виноград можна брати будь-який. Виноград добре помити, очистити від гілочок, і знову помити. Банки ретельно вимиваємо. Чисті банки заповнюємо виноградом. Заливаємо виноград окропом, закриваємо кришками і даємо прогрітися 15 хв. Воду зливаємо в каструлю і кипʼятимо її ще раз. В кожну півторалітрову банку даємо 1 ч. ложку лимонної кислоти, і заливаємо окропом. Закриваємо кришками, перевертаємо банки, укутуємо до повного остигання.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати соус зі слив, груш та болгарського перцю. Спробуйте це зробити найближчим часом, адже осінь дає нам свої дари, щоб ми ними насолоджувалися і пригощали рідних та близьких.
Також раніше кулінари поділилися рецептом маринованого гострого перця.