Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Секретний інгредієнт: як правильно засолювати червону рибу

Секретний інгредієнт: як правильно засолювати червону рибу
Zaxid.net • 1 хв читання

Дехто вважає, що для засолювання риби достатньо лише солі. Однак досвідчені кулінари радять використовувати ще один інгредієнт, який зробить результат значно кращим – це цукор. Ukr.Media розповідає, чому його потрібно додати при засолюванні червоної риби.

Якщо ви додасте по 30 грамів цукру на 1 кілограм риби, то вона вийде соковитою. Також цукор не дасть вам пересолити страву, якщо раптом захопитесь і насиплете більше солі, ніж потрібно. Окрім цього, риба залишиться дуже ніжкою та еластичною, якщо додати цукор. Без нього філе може стати жорстким.

Не варто переживати, що у риби буде солодкий присмак, навпаки – смак риби розкриється набагато краще.