Блогерка з ніком nata. cooking, яка раніше запропонувала рецепт традиційного англійського десерту, розказала, як приготувати салат з гарбузом.
• листя салату • гарбуз • буряк • солоний салатний сир • червона цибуля + 1 ст. л. лимонного соку • грецькі горіхи • оливкова олія, сіль, перець для гарбуза
Заправка: • 3 ст. л. оливкової олії • 1 ст. л. лимонного соку • 1 ч. л. гірчиці в зернах
«Гарбуз запікаємо при 200 °C 30−35 хв до мʼякості. Буряк, за бажанням, також можна запекти, але в мене був вже готовий відварений, тому використала його. Поки запікається гарбуз, замаринуйте цибулю в лимонному соці, щоб вона трохи втратила свою різку ноту. Для заправки змішайте все інгредієнти до однорідності. Навіть якщо раніше гарбуз вам не дуже заходив, в цьому салаті він смачно поєднується з усіма інгредієнтами», — написала блогерка.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати гарбузовий сік з апельсинами на зиму.