Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Полуничний чизкейк: можна тим, хто боїться погладшати

Полуничний чизкейк: можна тим, хто боїться погладшати
Факти • 5 переглядів • 1 хв читання

Влітку особливо хочеться легких освіжаючих десертів. Тому вам потрібно приготувати смачний чизкейк, який не зашкодить фігурі. Його можна давати діткам, якщо у них немає алергії на полуницю, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.

Готуємо основу. Змішуємо в блендері вівсянку, горішки, насіння чіа та яйце.

Викладаємо в форму основу, робимо бортики і випікаємо 15 хв при 180 градусах.

Готуємо сирну основу. В чаші блендера змішуємо кисломолочний сир і йогурт, додаємо мед. Полуницю нарізаємо невеличкими шматочками. Желатин розводимо у воді та нагріваємо до повного розчинення. Змішуємо полуницю з сирною основою і обережно додаємо желатин. Додаємо сирну основу до запеченої основи чізкейка і відправляємо в холодильник на ніч.

Нагадаємо рецепт десерту із печивом та полуницею.

5