Сезон кабачків та цукіні відкрито. Є безліч рецептів приготування цих суперовочів. Один з улюблених — піца. Вона смачна та дуже корисна, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.
Куряче філе відварюємо до готовності.
Натираємо цукіні на великій тертці. Додаємо спеції (сухий часник, паприка). Зливаємо зайву рідину. До цукіні додаємо яйце, борошно та мілко нарізану зелень. Перемішуємо і викладаємо на пергамент. Випікаємо основу 15 хв при 190 градусах. Нарізаємо філе, перець та моцарелу.
Основу змащуємо томатною пастою, викладаємо філе, перець та моцарелу і випікаємо ще 10 хв. при 180 градусах. Готову піцу посипаємо зеленню.
Тим, хто боїться набрати зайві кілограми, радимо також приготувати соковиті, ароматні та дуже ніжні овочеві котлетки.
6
6
Джерело