Ці персики будуть смачнішими, ніж в магазині! Персики на зиму можна заморозити або зварити у сиропі. За цим рецептом готувати просто, тому вийде й у господинь-початківців. Фрукти потім використовують для приготування тортів, млинців, оладок і сирників, ділиться фудблогерка Жанна Решетицька.
«Персики вибирайте щільні, краще трохи недозрілі. Берете стільки, скільки придбаєте. У мене пішло 1,5−2 кг на 4 літрові банки, — пояснює вона. — Коли заливаємо окропом, міряємо, скільки пішло води, та вираховуємо, скільки потрібно цукру».
Раніше фудблогерка Світлана Климовська розповіла, як приготвувати ідеальний персиковий джем, який можна додавати до багатьох десертів, наприклад, до панна-котти, чизкейків, пудингів або до сніданків.
3
3
Джерело