Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Омлет як у дитинстві: ніжний смак досягається завдяки знанню кількох секретів

Омлет як у дитинстві: ніжний смак досягається завдяки знанню кількох секретів
Факти • 1 хв читання

Смаки дитинства дуже важливі. Вони залишаються з нами на все життя і часто навіть служать певним еталоном. Це стосується і борщу, і сирників, і омлету…

Напевно, одна з причин криється в приємних спогадах про той безтурботний час, коли мама і бабуся балували нас всілякими ласощами.

І щоразу, згадуючи смак тієї чи іншої страви, ми згадуємо про той щасливий неповторний час.

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом, який сподобається багатьом.

- Цей омлет готується швидко і просто, — каже Елла Іванова. - Секрет досягнення ніжної текстури омлету в тому, що готується він на пару і у яєчно-молочну суміш обов'язково додається вершкове масло.

Збити яйця з молоком, посолити, додати шматочок вершкового масла. Вилити у форму, змащену вершковим маслом. Помістити її у велику каструлю з гарячою водою. Готуємо на пару під кришкою — до готовності.

Раніше у «ФАКТАХ» кулінарка Оксана Вознюк поділилася секретами швидкого приготування смачного сніданку.