Ідеальні соління огірків, кабачків та баклажанів від Єлизавети Глинської / © pixabay.com
Всі три рецепти Єлизавета опублікувала на своїй сторінці в інстаграм, адже шанувальники зірки часто запитували її про маринади для овочів та соління.
Щоб зробити ідеальне соління кабачків, вам знадобиться:
Приготування дуже просте, а самі мариновані кабачки виходять смачними і хрумкими:
Візьміть два невеликі пакети та вставте їх один в інший.
Промийте кабачки, наріжте їх на вісім частин та покладіть до пакета. Додайте не дуже дрібно нарізаний кріп та подрібнений часник.
Додайте також лавровий лист, сіль, цукор і оцет.
Ретельно перемішайте і покладіть до холодильника. Залиште на 10-12 годин, час від час перемішуючи.
Щоб приготувати смачні огірки, вам потрібно взяти:
Візьміть пакет та покладіть туди кріп, насипте цукор, сіль і роздавлений часник.
В огірках відріжте "носики" і покладіть їх до пакета. Добре перемішайте.
На 10-12 годин покладіть до холодильника. Не забувайте час від часу перемішувати.
Щоб приготувати баклажани за цим рецептом соління, вам потрібно взяти:
1 чайну ложку солі (з гіркою).
2,5 чайні ложки солі (з гіркою);
3 столові ложки рослинної олії;
Ось таке просте приготування - і смачні баклажани готові:
Баклажани очистіть від шкірки і наріжте на невеликі шматочки. Залийте окропом, додайте сіль та проваріть 10-15 хвилин.
Поки варяться баклажани, приготуйте маринад. Перемішайте воду з цукром і сіллю. Додайте горошини перцю, хмелі-сунелі, часник та олію. Потім ще раз перемішайте.
Баклажани залийте маринадом, перемішайте і накрийте харчовою плівкою. Покладіть до холодильника на 3 години.
Дістаньте з маринаду. Додайте нарізані кріп та кінзу. Можна смакувати.