Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Огірки, баклажани, кабачки: три рецепти ідеальних солінь овочів

Огірки, баклажани, кабачки: три рецепти ідеальних солінь овочів
ТСН • 8 переглядів • 1 хв читання

Ідеальні соління огірків, кабачків та баклажанів від Єлизавети Глинської / © pixabay.com

Всі три рецепти Єлизавета опублікувала на своїй сторінці в інстаграм, адже шанувальники зірки часто запитували її про маринади для овочів та соління.

Щоб зробити ідеальне соління кабачків, вам знадобиться:

Приготування дуже просте, а самі мариновані кабачки виходять смачними і хрумкими:

Візьміть два невеликі пакети та вставте їх один в інший.

Промийте кабачки, наріжте їх на вісім частин та покладіть до пакета. Додайте не дуже дрібно нарізаний кріп та подрібнений часник.

Додайте також лавровий лист, сіль, цукор і оцет.

Ретельно перемішайте і покладіть до холодильника. Залиште на 10-12 годин, час від час перемішуючи.

Щоб приготувати смачні огірки, вам потрібно взяти:

Візьміть пакет та покладіть туди кріп, насипте цукор, сіль і роздавлений часник.

В огірках відріжте "носики" і покладіть їх до пакета. Добре перемішайте.

На 10-12 годин покладіть до холодильника. Не забувайте час від часу перемішувати.

Щоб приготувати баклажани за цим рецептом соління, вам потрібно взяти:

1 чайну ложку солі (з гіркою).

2,5 чайні ложки солі (з гіркою);

3 столові ложки рослинної олії;

Ось таке просте приготування - і смачні баклажани готові:

Баклажани очистіть від шкірки і наріжте на невеликі шматочки. Залийте окропом, додайте сіль та проваріть 10-15 хвилин.

Поки варяться баклажани, приготуйте маринад. Перемішайте воду з цукром і сіллю. Додайте горошини перцю, хмелі-сунелі, часник та олію. Потім ще раз перемішайте.

Баклажани залийте маринадом, перемішайте і накрийте харчовою плівкою. Покладіть до холодильника на 3 години.

Дістаньте з маринаду. Додайте нарізані кріп та кінзу. Можна смакувати.

8