Loqal – новинний агрегатор Loqal
Ніжна пана-кота з полуницею: рецепт швидкого у приготуванні десерту
Новини

Ніжна пана-кота з полуницею: рецепт швидкого у приготуванні десерту

ТСН • 2 переглядів • 1 хв читання

Полунична пана-кота. / © Credits

Пана-кота - популярний італійський десерт. Це вершково-кремове желе надзвичайно смачне та подається з ягідним соусом. Зараз сезон полуниці - вона стане ідеальним доповненням до пана-коти.

ТСН.ua підготував рецепт від переможниці Мастер-шеф Наталки Нікішиної.

Замочуємо желатин холодною водою.

Вершки виливаємо до сотейника та додаємо до них цедру лайму. Ставимо на невеликий вогонь і нагріваємо до утворення пари.

Знімаємо вершки з вогню, додаємо з желатин, що розбух. Гарно перемішуємо, аби він розчинився. Додаємо маскарпоне та перемішуємо до однорідності.

Пана-коту розливаємо в форми та ставимо до холодильника.

Готуємо полуничне конфі. Полуницю нарізаємо шматочками. Перекладаємо до сотейника, додаємо цукор і нагріваємо до легкого загустіння.

Після того, як пана-кота застигла у холодильнику, поливаємо її холодним конфі з полуниці.

Нагадаємо, ми підготували для вас три рецепти десертів з полуниці без випікання.

2