Популярна фудблогерка Alina FooDee, яка раніше запропонувала оригінальну ідею відомого десерту, поділилася це одним цікавим рецептом. Цю випічку може приготувати навіть молода господиня, яка тільки вчиться готувати.
«Дуже смачне, м'яке бісквітне печиво. Щоб приготувати це печиво, вам знадобиться всього 3 основні інгредієнти, які завжди є в холодильнику: яйця, цукор, борошно. Таке печиво можна приготувати з будь-якою начинкою: варенням, густим джемом, мармеладом, згущеним молоком, шоколадом, нутелою», — розповіла Аліна. Інгредієнти: Яйце велике — 2 шт. Цукор — 60 г Сіль — щіпка Ванільний цукор — 10 г Цедра лимона для аромату (за бажанням) Борошно — 100 г
Варення, шоколад, нутела, згущене молоко.
Бісквітне тісто готується традиційним способом — яйця збиваються з цукром до пишної піни, після чого туди поступово додається просіяне борошно з розпушувачем.
Викласти готове тісто у кондитерський мішок чи просто у поліетиленовий пакет з відрізаним кутом й відтискати на застелене пергаментом деко.
Випікати 10−12 хвилин при 180 °C до рум'яності.
Випічку змастити з плоского боку обраною начинкою й з’єднати по два кружальця.
«Це неймовірно смачно! Те, що потрібно до чаю чи склянки молока», — вважає блогерка.
Ми також розповідали, як приготувати ароматний медовий пляцок з простих та доступних продуктів.