Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Морквяно-яблучне печиво: можна тим, хто боїться погладшати

Морквяно-яблучне печиво: можна тим, хто боїться погладшати
Факти • 53 переглядів • 1 хв читання

Всі люблять печиво, особливо корисне. Дієтологиня Катерина Черкаська вирішила поділитися рецептом смачного фруктового печива, яке можна й діткам, і тим, хто прагне схуднути.

борошно вівсяне або цільнозернове 30 г

олія оливкова або кокосова 1 ч. л.

мак або насіння кунжуту для посипки

Натираємо яблуко на великій тертці, моркву — на дрібній. Курагу заливаємо окропом на 3−5 хв. Потім змішуємо всі інгредієнти, додаємо нарізану курагу й гарно перемішуємо. Далі вологими руками формуємо печиво, посипаємо маком або кунжутом і випікаємо 25 хвилин при 180 градусах.

Раніше фудблогерка Анніна Карпенко розповідала, як приготувати дуже смачний десерт із печивом та полуницею.

53