Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Краще за фарширований: смажений болгарський перець із часником — готую щодня і не набридає

Краще за фарширований: смажений болгарський перець із часником — готую щодня і не набридає
Факти • 1 хв читання

З болгарського перцю можна приготувати безліч страв. Багатьом може сподобатись чудовий та швидкий рецепт смаженого перцю з часником та помідорами за технологією сайту «Бабусині рецепти».

Така закуска смачна як гарячою, так і холодною.

Інгредієнти: Болгарський перець — 7 шт. Часник — 7 зуб. Помідор — 2 шт. Сіль за смаком Соняшникова олія — за смаком Оцет — 1 ст. л. Кріп — 10 г

Приготування: Вимити та обсушити болгарський перець. Зробити надрізи для фарширування.

Часник нарізати тонкими пластинами.

Помідори нарізати невеликими часточками.

Часник і помідори помістити всередину солодкого перцю.

Викласти перець на розігріту сковороду з олією. Присипати його сіллю.

Готувати на середньому вогні під кришкою до рум’яності, періодично перевертаючи перці іншою стороною.

Перекласти овочі на тарілку, полити їх оцтом. Потім подрібнити кріп, посипати ним перець.

А на зиму можна приготувати маринований болгарський перець з медом, або закрити у банки смажений солодкий перець з часником та петрушкою.