Фудблогерка Аліна з Черкащини, яка зараз проживає в США і має 3,83 млн підписників, раніше розповідала, як приготувати кілька видів глазурі, а у розпал сезону кабачків поділилася рецпетом овочевої ікри.
«Неймовірно смачні кабачки — ідеальна закуска чи намазка на хліб. Вдале поєднання інгредієнтів, обов'язково спробуйте приготувати так кабачки», — радить блогерка на своєму YouTube-каналі.
«Обов'язково приготуйте. Це так смачно: часник з плавленим сиром, з кабачками, цибулькою і морквою. Класна намазка! Відмінна альтернатива класичній кабачковій ікрі», — зазначила блогерка та додала, що кабачки можна тушкувати і до готовності, і до стану al dente.
Про те, як приготувати кабачки по-турецьки за 5 хвилин на пательні, читайте на нашому сайті.
35
35
Джерело