Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Кабачки по-турецьки за 5 хвилин на пательні: будете готувати їх щодня, бо це смачно й доступно

Кабачки по-турецьки за 5 хвилин на пательні: будете готувати їх щодня, бо це смачно й доступно
Факти • 9 переглядів • 1 хв читання

Спробуйте цей незвичайний, але дуже простий турецький рецепт з кабачків або цукіні. Вони залишаються злегка хрумкими, зберігаючи природну текстуру, і водночас набувають надзвичайного аромату завдяки спеціям. Готуються швидко, а смак приємно здивує — легка страва, яку можна приготувати й на сімейну вечерю, й до святкового столу, розповідає авторка каналу «Ситий стіл — їжа та рецепти»

2−3 молоденьких кабачки (цукіні)

1 пучок зелені кропу, петрушки та кінзи

Раніше переможець 7-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Вадим Бжезінський (Пава) запропонував приготувати дуже смачний сніданок, у складі якого є його кабачок та авокадо.

9