Спробуйте цей незвичайний, але дуже простий турецький рецепт з кабачків або цукіні. Вони залишаються злегка хрумкими, зберігаючи природну текстуру, і водночас набувають надзвичайного аромату завдяки спеціям. Готуються швидко, а смак приємно здивує — легка страва, яку можна приготувати й на сімейну вечерю, й до святкового столу, розповідає авторка каналу «Ситий стіл — їжа та рецепти»
2−3 молоденьких кабачки (цукіні)
1 пучок зелені кропу, петрушки та кінзи
Раніше переможець 7-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Вадим Бжезінський (Пава) запропонував приготувати дуже смачний сніданок, у складі якого є його кабачок та авокадо.
9
9
Джерело