Loqal – новинний агрегатор Loqal
Чи дійсно потрібно обвалювати котлети в борошні перед смаженням: ідеальний результат або даремна трата часу
Новини

Чи дійсно потрібно обвалювати котлети в борошні перед смаженням: ідеальний результат або даремна трата часу

ТСН • 5 переглядів • 1 хв читання

В чому обваляти котлети перед смаженням / © Фото з відкритих джерел

Часто кухарі сперечаються, чи дійсно потрібно обвалювати котлети в борошні, чи цей крок є даремним витрачанням часу.

Насправді, якщо ви готуєте котлети на пательні, тоді обвалювання в борошні — обов’язкове. Завдяки такому простому крокові, ваша страва отримає чимало переваг.

Насамперед, завдяки борошну ви отримаєте хрумку і дуже смачну скоринку. А саме вона є справжнісінькою візитівкою котлет. Ваша страва буде мати привабливий вигляд.

Додатково борошно допомагає зберегти всі соки в страві. Всередині котлети вийдуть соковитими і ніжними, з незабутнім смаком.

І, наостанок, борошно захищає котлети від пригорання. Додатково жир не буде неприємно розлітатися під час контакту з соком фаршу, а тому плита та робоча поверхня залишаться чистими.

5