В чому обваляти котлети перед смаженням / © Фото з відкритих джерел
Часто кухарі сперечаються, чи дійсно потрібно обвалювати котлети в борошні, чи цей крок є даремним витрачанням часу.
Насправді, якщо ви готуєте котлети на пательні, тоді обвалювання в борошні — обов’язкове. Завдяки такому простому крокові, ваша страва отримає чимало переваг.
Насамперед, завдяки борошну ви отримаєте хрумку і дуже смачну скоринку. А саме вона є справжнісінькою візитівкою котлет. Ваша страва буде мати привабливий вигляд.
Додатково борошно допомагає зберегти всі соки в страві. Всередині котлети вийдуть соковитими і ніжними, з незабутнім смаком.
І, наостанок, борошно захищає котлети від пригорання. Додатково жир не буде неприємно розлітатися під час контакту з соком фаршу, а тому плита та робоча поверхня залишаться чистими.