Обрати улюблений десерт тут непросто навіть самим працівникам
Аромат свіжої випічки, якісні інгредієнти та відкрите серце - це формула успіху Галини Ніконової. Вона створила у Чернівцях пекарню-кондитерську, яка стала улюбленою для містян і гостей. А ще регулярно проводить екскурсії на своє підприємство.
Переступаючи поріг кондитерського цеху, відчуваєш себе героєм фантастичного фільму: бахіли на ноги, шапочка на голову — і ти в світі, де замість мікроскопів і пробірок — миски з кремом і форми для тортів. Тут майстрині з посмішкою створюють десерти, від яких течуть слинки: від пухких еклерів до багатошарових тортів із крем-чізом. Водночас вибрати улюблений десерт тут непросто навіть самим працівникам. Усе хочеться спробувати.
Як народжується справжня смакота - дивіться в сюжеті.