Відома фудблогерка Анастасія Романенко, яка раніше поділилася рецептом «чебуреків для схуднення», розповіла, як приготувати жульен у картопляному кошику.
«ЦЕ ПРОСТО РОЗРИВ! Маю на увазі, цей пиріг розірвали на шматки за 5 хвилин», — написала вона.
Для тіста: 500 г вареної картоплі 2 яйця 150 г борошна 1 ст. л оливкової олії сіль
Для начинки: 300 г печериць 500 г курки 1 цибулина спеції
Для заливки: 300 г йогурту 2 яйця спеції
«Замісити картопляне тісто, прибрати в плівці на 15хв в холодильник. В цей час обсмажити зі спеціями дрібно нарізані цибулю, печериці та курку. Змішати заливку. У роз’ємній формі мокрими руками сформувати з тіста кошик, наповнити начинкою, додати заливку. В духовку 180° на 40хв. Посипати тертим сиром і ще на 10−15хв», — написала Анастасія Романенко.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати жульєн за пів години без використання кокотниць, необхідних у традиційному варіанті приготування цієї страви. Знадобляться тільки сковорода та продукти.