Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Зберігаємо смак і колір: головні секрети заморожування болгарського перцю

Зберігаємо смак і колір: головні секрети заморожування болгарського перцю
Zaxid.net • 1 хв читання

Болгарський перець – ароматний та багатий на вітамін С овоч, який заслуговує на те, щоб залишатися у вашому раціоні цілий рік. І найпростіший спосіб зберегти перці надовго – заморожування. Sante розповідає, як зберегти смак та колір перцю під час заморозки.

Шукайте м’ясисті, тверді плоди з гладкою, рівномірною шкіркою. Уникайте перців, які мають зморшки, плями та тонку або в’ялу шкірку або пошкодження. Сигнал максимальної свіжості – зелена та хрустка ніжка.

Зберігати перець в морозилці можна протягом шести-восьми місяців.