Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Закуска з перців: страва, яка здивує навіть гурманів

Закуска з перців: страва, яка здивує навіть гурманів
Факти • 1 хв читання

Така цікава закуска з перців смакуватиме вам і в будні, й у свята. Зараз, поки сезон перців ще не закінчився та їх багато на ринку, а в когось — на городі, сміливо готуйте, бо це просто й водночас оригінально, ділиться кулінарка Людмила Чеглакова.

Перці помити, висушити та запекти в духовці 30 хвилин за температури 180 градусів. Далі перці з духовки перекласти в міцний пакет, закрутити й залишити на 20 хвилин (тоді легше буде зняти шкірочку).

Як охолоне, обережно зняти шкірочку, очистити від насіння та порізати на смужки шириною 2,5−3 см. Це буде наша основа для рулетиків.

Яйце зварити та разом з ковбасою натерти на дрібній тертці, посолити, поперчити, вичавити зубчик часнику, додати крем-сир і все гарно перемішати.

Далі формуємо рулетики: начинку викладаємо на смужки перцю, по 1 чайній ложці, та обережно закручуємо. Даємо постояти в холодильнику годинку — і можна їсти.

Раніше фудблогерка Дарія Дорошкевич радила приготувати яблука, мариновані із солодким перцем, — чудову страву на зиму.