Авокадо — райський плід з ніжною і ситною м'якоттю. Про його користь відомо чимало. З авокадо можна приготувати багато смачних страв. Цей плід ідеальний для багатьох салатів, чудово поєднується з яйцем, креветками, руколою…
Сьогодні приготуємо чудову закуску з авокадо, томатів і цибулі за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами «ФАКТІВ». До такої закуски ідеально підійде свіжий хліб. Вона хороша і в свята, і в будні. Подавайте її в красивих піалах або салатниках. При подачі можете прикрасити свіжою зеленню.
Страви, рецептами яких ділиться Елла Іванова, готуються швидко і просто, а це для багатьох важливо. Крім того, вони урізноманітнюють меню. Можливо, деякі з рецептів стануть вашими улюбленими.
Помідор і очищену ріпчасту цибулю порізати, помістити в блендер. Додати м'якоть авокадо, сіль, сік лимона і олію. Пропустити через блендер.
Нагадаємо рецепт дуже смачної овочевої ікри.