Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Хрусткі, ніжні, ароматні: найпростіший десерт з яблуками

Хрусткі, ніжні, ароматні: найпростіший десерт з яблуками
Факти • 1 хв читання

Фудблогерка Юлія Сенич, яка раніше ділилася рецептом яблучного повидла, яке схоже на мармелад, запронувала фоловерам приготувати швидкі слойки з яблуками та корицею.

— листково-дріжджове тісто - яблука 2шт - цукор - вершкове масло 20 г - жовток для змащення - кориця - лимонний сік для яблук

1. Тісто завчасно дістаємо, щоб розморозилось. Для начинки яблука миємо та нарізаємо кубиками. Вершкове масло підігріваємо на пательні та викладаємо яблучка. 2. До яблук видавлюємо трішки соку лимона та додаємо цукор і корицю. Тушкуємо 3−5 хв і знімаємо з плити. 3. Тісто нарізаємо на продовгуваті смужки. Робимо надрізи з однієї сторони, а на іншу додаємо охолоджену начинку. (1 ст.л. з гіркою) Закриваємо слойки та придавлюємо виделкою по краях. 4. Змащуємо жовтком та присипаємо цукром. Відправляємо випікатись в розігріту до 180 градусів духовку на 20−25хв. За бажанням, присипаємо цукровою пудрою і смакуємо.

Час приготування становить приблизно 20 хвилин.

Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарка Лілія Цвіт поділилася старовинним рецептом галицького ябчаника.