Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Все дуже просто: як врятувати цибулю, яка починає чорніти при обсмажуванні

Все дуже просто: як врятувати цибулю, яка починає чорніти при обсмажуванні
Zaxid.net • 1 хв читання

Обсмажена цибуля – ідеальна основа для багатьох страв, але навіть досвідчені кухарі можуть не вслідкувати правильний момент, і цибуля підгорить. «24 канал» розповідає, як врятувати цибулю, яка починає чорніти при обсмажуванні.

Навіть якщо цибуля почала чорніти, не поспішайте переробляти її або викидати у смітник – замість цього візьміть кубик льоду та покладіть його у центр сковорідки.

Такий спосіб дозволить швидко остудити сковорідку та зупинити подальше пригорання. В результаті вода швидко випарується, а ви будете впевнені, що цибуля буде врятована.