Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Все дуже просто і складно водночас: чому млинці рвуться під час смаження

Все дуже просто і складно водночас: чому млинці рвуться під час смаження
Zaxid.net • 1 хв читання

Млинці здаються дуже простою стравою, але часто трапляється, що під час смаження вони рвуться. УНІАН розповідає, яких помилок ви припускаєтесь під час приготування.

Одна з поширених помилок, через яку рвуться млинці – неправильна консистенція тіста. У вас може бути занадто рідке тісто. Проте ситуацію може виправити, додавши в тісто кілька столових ложок борошна і ретельно все збивши вінчиком або міксером. Також млинці будуть рватися, якщо в тісті відсутні яйця. Якщо тісто за консистенцією нагадує рідку сметану, але млинці все одно рвуться, додайте в тісто ще одне яйце.

Єдиної відповіді на питання чого не вистачає в млинцях, якщо вони рвуться, не існує, адже все дуже індивідуально і потрібно експериментувати. У випадку з порушенням рецептури потрібно збалансувати кількість інгредієнтів.

Враховуйте й те, що тісто на млинці можна робити тільки на теплому молоці. Найкраще підігріти молоко на плиті до теплого стану і потім вводити в нього яйця, цукор та борошно. За можливості скористайтеся міксером, щоб уникнути появи грудочок.