У Вінниці спеціальна комісія моніторингових обстежень закладів громадського харчування здійснила перевірку виготовлення та реалізацію страв швидкого харчування, «кебабів», «хотдогів» та «шаурми» на території міста
Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.
Під час обстежень фахівцями фіксувалися порушення вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, що можуть сприяти виникненню харчових отруєнь та кишкових захворювань, а саме:
«З метою облаштування та утримання вказаних закладів відповідно вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, фахівцями Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області активно проводилась роз’яснювальна робота з суб’єктам господарювання та/або їх реалізаторами. Крім того, відповідальним особам вручено 56 рекомендаційних листів з визначеними термінами щодо усунення виявлених порушень», - йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.
Вінниця.info, фото – Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області