Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Вибираємо стиглий кавун: на що звертати увагу

Вибираємо стиглий кавун: на що звертати увагу
Наше місто • 12 переглядів • 1 хв читання

На Центральному ринку “Озерка” у Дніпрі в розпалі сезон кавунів. Продавець Денис Щербина ділиться порадами, як правильно обрати зрілу ягоду. За його словами, варто звертати увагу на хвостик – якщо він зелений, кавун свіжий. Жовта пляма на шкірці свідчить, що ягода дозрівала на сонці, а не у сховищі. Також важливо, щоб кавун мав виразний блиск і був пружним на дотик. Якщо є можливість – розрізати й подивитися на м’якоть: вона має бути соковитою, з рівномірним кольором і без великої кількості насіння. Детальніше розповідає “Наше місто”.

На “Озерці” зараз переважають місцеві кавуни – вони солодкі, свіжі та доступні за ціною. 

-У нас місцевий кавун, – каже продавець Денис Щербина. – Ми торгуємо на “Озерці”. Я вам розкажу, як правильно кавун обрати. Ось цей, у якого хвостик зелений, дуже гарний кавун. Ось жовта плямка. Бачите? Він стиглий. Зараз ми розріжемо кавунчик. Попробуйте. Дуже смачний, приходьте, ми на вас чекаємо.

Раніше ми писали: У Дніпрі популярний кондитер створив торт у вигляді кавуна.

Категорія: Інтерв'ю, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: Головне, Рецепти, Ціни на продукти

12