Loqal – новинний агрегатор Loqal
Наука і технології

В Україні відкрили перший в Україні вегетаріанський ресторан KFC

В Україні відкрили перший в Україні вегетаріанський ресторан KFC
Double.news • 1 хв читання

В Україні почав роботу перший ресторан KFC із повністю вегетаріанським меню. Заклад пропонує страви на основі рослинних альтернатив до м’яса та новий дизайн з зеленим акцентом.

Усі страви в новому ресторані KFC готують на основі мікопротеїну — інгредієнта з природного гриба, який багатий на білок і клітковину, не містить холестерину та має нижчий вуглецевий слід, ніж м’ясо. Це дозволяє зробити меню більш екологічним і збалансованим.

У закладі можна замовити Веджі стріпси, Веджі бургер, Веджі твістер, салат із веджі-стріпсами та рисбокс із веджі-стріпсами. Останній подають із соусом теріякі та кунжутом, тоді як у салат додають свіжі томати.

Бургери й твістери складають із веджі-стріпсів, салату айсберг, маринованих огірків та соусу. Частину страв видають у спеціальному «зеленому» пакуванні, яке підкреслює новий формат.

Меню позиціонують як вегетаріанське, адже в рецептах використовуються молочні продукти та яйця, проте воно не є повністю веганським.