В Україні почав роботу перший ресторан KFC із повністю вегетаріанським меню. Заклад пропонує страви на основі рослинних альтернатив до м’яса та новий дизайн з зеленим акцентом.
Усі страви в новому ресторані KFC готують на основі мікопротеїну — інгредієнта з природного гриба, який багатий на білок і клітковину, не містить холестерину та має нижчий вуглецевий слід, ніж м’ясо. Це дозволяє зробити меню більш екологічним і збалансованим.
У закладі можна замовити Веджі стріпси, Веджі бургер, Веджі твістер, салат із веджі-стріпсами та рисбокс із веджі-стріпсами. Останній подають із соусом теріякі та кунжутом, тоді як у салат додають свіжі томати.
Бургери й твістери складають із веджі-стріпсів, салату айсберг, маринованих огірків та соусу. Частину страв видають у спеціальному «зеленому» пакуванні, яке підкреслює новий формат.
Меню позиціонують як вегетаріанське, адже в рецептах використовуються молочні продукти та яйця, проте воно не є повністю веганським.