Відомий шеф-кухар Олександр Огороднік, який раніше поділився рецептом скумбрї на грилі, розповів, як приготувати універсальну заправку до салатів в Instagram.
«Універсальна французька заправка до салатів», — написав він.
— 50 г оцтового розсолу з огірків - 30 г гірчиці - 30 г меду - 150 г олії (50/50 соняшникової рафінованої з оливковою холодного віджиму) - сіль, перець.
«Ідеально пасує до будь-яких салатів, овочів та гарнірів. Можна заправляти салат вінегрет», — написав він.
Як писали «ФАКТИ», нещодавно Олександр Огороднік розповів про три головні помилки в приготуванні сирників.
Також він поділився оригінальним рецептом смаженої печінки, яку він готує з додаванням абрикосів.
«Печінка — дуже недооцінений продукт. І багато хто просто не знає, як її правильно приготувати», — зазначив шеф-кухар.