У Вінниці за розпорядженням міського голови від 22 липня створюють робочі групи для проведення комісійного моніторингу обстежень закладів громадського харчування, що спеціалізуються на виготовленні та реалізації страв швидкого приготування.
Документ опубліковано на сайті міської ради.
До складу робочої групи увійдуть представники:
Робоча група до 15 вересня має провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, що спеціалізуються на виготовлені та реалізації страв швидкого приготування, в тому числі «кебабів», «хотдогів» та «шаурми» (стаціонарні та тимчасові) стосовно необхідності дотримання вимог законодавства про харчові продукти для попередження виникнення випадків гострих кишкових інфекцій серед населення.
Спеціалісти Держпродспоживслужби в липні почали масову перевірку фаст-фудів у Калинівці, Гайсинському районі та Могилів-Подільському.
Посилений контроль проводять після масового отруєння шаурмою в Калинівці.
Вінниця.info, фото ілюстративна