Бути гурманом — означає добре розбиратися в їжі та вміти насолоджуватися нею. Справжні гурмани завжди стежать за новинками в гастрономії і точно знають, яким має бути смак тієї чи іншої страви. Вони знають, що таке якість їжі і завжди готові до відкриття для себе нових смаків.
1. Як називається італійський десерт з вершків, цукру, желатину та ванілі?
3. Сорбет відрізняється від морозива:
4. Зараз на піку популярності морозиво з:
5. Який інгредієнт нерідко додають до борщу в ресторанах?
6. Який мед дуже популярний у Провансі?
7. Який сезонний фреш подають у ресторанах?
Якщо ви помилилися не більше одного разу, ви — справжній гурман. Якщо у вас не більше двох неправильних відповідей, ви в тренді, а читання розділу СТИЛЬ ЖИТТЯ у «ФАКТАХ» додасть вам ще чимало знань у цій сфері. Якщо ви зробили більше помилок, сам факт, що ви цікавитеся гастрономією, говорить про те, що ви на правильному шляху до відкриття нових смаків.
Пропонуємо відкрити для себе нові поєднання смаків, які зроблять, наприклад, кукурудзу набагато смачнішою та цікавішою.
Фото з альбому Ольги Сметанської