Loqal – новинний агрегатор Loqal
Свіжість і користь: легкий салат до вечері за 5 хвилин
Новини

Свіжість і користь: легкий салат до вечері за 5 хвилин

Факти • 14 переглядів • 1 хв читання

На ринках та в городах зараз багато зелені, а значить, час готувати корисні та прості страви. Цей салат вразить своєю свіжістю та ніжним вершковим соусом. Всього кілька хвилин — і перед вами страва, яка порадує прихильників правильного харчування та любителів легких і ароматних смаків, запевняє видання Doradca smaku.

• Зелений салат — близько 10 листків

• Густі вершки — 3 столові ложки

Вилийте вершки в миску, додайте лимонний сік і цукор за смаком. Добре перемішайте та спробуйте — соус має мати ніжний кисло-солодкий смак. Якщо потрібно, додайте ще трохи лимонного соку чи цукру для балансу.

Ретельно промийте листя зеленого салату під проточною водою, щоб видалити будь-які забруднення. Дайте листю стекти, а потім акуратно порвіть його на шматочки руками — так збережеться природна текстура.

Перекладіть підготовлене листя у салатницю. Полийте його приготованим вершковим соусом і ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок салату був покритий ніжною заправкою.

Салат готовий до подачі! Його можна подавати як гарнір до основних страв або насолоджуватися ним окремо.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачну приправу з листя хрону, яка підійде і в якості соусу до м’яса чи риби, і як намазка на хліб.

14