Суп із печеного перцю – ароматна та поживна перша страва з насиченим смаком. Основним інгредієнтом є солодкий перець, який після запікання набуває глибокого смаку. Страва містить багато вітамінів і добре поєднується з іншими овочами, спеціями та вершками. Рецепт від Westwing.
Розігрійте духовку до 200 градусів і викладіть в неї вимиті перець і помідори, полийте оливковою олією. Випікайте 25-30 хвилин.
Дістаньте з духовки та перекладіть у каструлю. Накрийте кришкою і відставте остигати.
Цибулю наріжте соломкою. Почистьте моркву і петрушку і наріжте їх на менші шматочки. Часник наріжте тонкими скибочками.
Розігрійте олію, що залишилася в каструлі. Обсмажте на ній цибулю до напівпрозорості. Додайте часник і смажте ще хвилину.
Додайте овочевий бульйон і доведіть до кипіння. Додайте моркву і петрушку. Варіть близько 20-25 хвилин
Смажений перець і помідори почистьте від шкірки і наріжте на дрібніші шматочки. Додайте в овочевий бульйон.
Варіть на середньому вогні близько 10 хвилин. Збийте суп до однорідності. Приправте сіллю і перцем.