Струнка фігура — мрія багатьох людей. Як бути струнким і залишатися гурманом — питання непросте. Проте відповіді є. Не дуже калорійна їжа також може бути смачною. Важливо знайти вдалі рецепти.
Цвітна капуста — овоч корисний та поживний і досить низькокалорійний. Із неї можна приготувати чимало делікатесних страв.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом соковитих стейків з цвітної капусти, які готуються просто та швидко
З цвітної капусти вирізаємо стейки й тільки потім видаляємо листя. Розігріваємо духовку до 180 градусів. З'єднуємо оливкову олію та улюблені спеції. Змащуємо стейки. Запікаємо їх 15−20 хвилин до рум'яної скоринки. Перевертаємо, змащуємо олією. Ставимо у духовку на десять хвилин. Це дуже смачно та просто. За пару хвилин до готовності посипаємо стейки тертим сиром. Смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом котлет з цвітної капусти. Вони ніжні, ситні та готуються швидше, ніж м'ясні.