Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Соус зі слив, груш та болгарського перцю: смачно так, що не відірватися

Соус зі слив, груш та болгарського перцю: смачно так, що не відірватися
Факти • 1 хв читання

Домашні соуси смачні, натуральні та бюджетні. І цих трьох аргументів достатньо, щоб приготувати такі ласощі. Спробуйте це зробити найближчим часом, адже осінь дає нам свої дари, щоб ми ними насолоджувалися і пригощали рідних та близьких.

Готуйте із задоволенням — це дуже важливо!

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом ласощів, який варто взяти на замітку.

- Це дуже ароматний і смачний соус, готується він без олії та часнику, — каже Елла Іванова. — Ним можна доповнювати і м'ясо, і сир. Готується соус швидко та легко.

Шматочки груші, сливи та болгарського перцю змішати, додати цукор, сіль та оцет. Дати постояти цій суміші хвилин сорок. Додати перець чилі. Проварити все це до м'якості овочів. Подрібнити за допомогою блендера.

Дати повністю охолонути і тоді подавати.

Нагадаємо рецепт курячого паштету з печерицями.