Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Солодке без шкоди: як дніпрянка створює корисне морозиво

Солодке без шкоди: як дніпрянка створює корисне морозиво
Наше місто • 4 переглядів • 1 хв читання

Сона — молода мама в декреті й майстриня солодощів із трирічним досвідом. Вона спеціалізується на корисних десертах, зокрема без глютену та цукру. Такі смаколики підходять навіть дітям і людям з діабетом. У своїй кондитерській справі Сона доводить: солодке може бути не лише смачним, а й корисним, пише «Наше місто».

Дівчина зізнається, що з дитинства захоплювалася темою здорових десертів. Після спеціалізованих курсів почала отримувати перші замовлення, які згодом перетворилися на справжню справу життя. Сьогодні її солодощі можна скуштувати не лише вдома, а й у відомих закладах Дніпра — наприклад, у «Чайхані» або «Кавовому дворику».

Одним із найпопулярніших виробів Сони стало морозиво без цукру — із ніжним ягідним смаком, нотками шоколаду та прикрасою із сублімованої малини. Калорійність десерту — лише 130–140 ккал на 100 грамів. А ще воно повністю натуральне: для глазурування використовуються тільки якісні інгредієнти.

Серед її асортименту є червоний оксамит із фермерських яєць, молока та масла — ніжний, легкий і дуже смачний. А для тих, хто має непереносність лактози або дотримується спеціального харчування, є спеціальні безглютенові варіанти тістечок, кексів і печива.

Детальніше про історію Соне та секрети її конждитерських шедеврів – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, Насолода чи ризик: що потрібно знати дніпрянам про морозиво.

Раніше ми писали: Вершкове, фруктове чи пломбір: яке морозиво справжнє?

Категорія: Відео, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

4