Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Смажені кабачки у незвичному клярі: на смак, наче м'ясо

Смажені кабачки у незвичному клярі: на смак, наче м'ясо
ТСН • 3 переглядів • 1 хв читання

Смажені кабачки з сиром у клярі: на смак, наче м'ясо / © Pexels

Кабачок — популярний овоч в Україні. З нього можна готувати закуски, оладки, закусочні торти, млинці, консервовані салати тощо. Спробуйте цікаві смажені кабачки в незвичному клярі, щоб здивувати родину чи гостей цікавим смаком.

Спочатку кабачки потрібно ретельно вимити, підсушити, нарізати тонкими слайсами (1-1,5 см завтошки).

Збити яйця, додати до них сіль, перець і тертий сир.

Борошно й панірувальні сухарі змішати в окремій мисці.

Кожен слайс обваляти спочатку в борошні, потім обмокнути в яйце з сиром, обсмажити з двох боків на добре розігрітій сковороді до золотистої скоринки.

Приготувати соус: змішати сметану (йогурт), нарізаний кубиками огірок, часник, спеції.

Подавати можна як гарячими, так і холодними.

3