Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Смак, за який не соромно: кабачкова закуска на зиму, яку їдять ложкою просто з банки

Смак, за який не соромно: кабачкова закуска на зиму, яку їдять ложкою просто з банки
Факти • 5 переглядів • 1 хв читання

Страви за кабачків є дуже популярними в Україні. Адміністратор групи «Бабусині рецепти онлайн» у Facebook Галина поділилася рецептом закуски з кабачків і болгарського перця.

кабачки — 3 кг (прокрутити на м'ясорубці з великою решіткою) перець болгарський — 5 шт (прокрутити на м'ясорубці) томатна паста — 700 г олія рослинна — 1 склянка цукор — 1 склянка сіль — 3 ст л оцет 9% - 3 ст. л часник — 5 зубчиків (пропустити через прес) пучок зелені петрушки чорний мелений перець за смаком

Рослинну олію налити в каструлю з товстим дном, розігріти, додати томатну пасту, покласти кабачки, болгарський перець, часник, цукор, сіль, подрібнену петрушку. Тушкувати 40 хвилин після закипання на повільному вогні, часто помішуючи. За 5 хвилин до закінчення приготування влити оцет. Розлити по стерилізованих банках, закатати.

Як писали «ФАКТИ», фудблогерка Аліна з Черкащини, яка зараз проживає в США і має 3,83 млн підписників, поділилася рецептом овочевої ікри.

«Неймовірно смачні кабачки — ідеальна закуска чи намазка на хліб. Вдале поєднання інгредієнтів, обов'язково спробуйте приготувати так кабачки», — порадила блогерка.

5