Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Смак і аромат свята: перевірений рецепт ідеального імбирного печива

Смак і аромат свята: перевірений рецепт ідеального імбирного печива
Факти • 1 хв читання

Нещодавно луцька фудблогерка Ганна Ляшук-Ройко розповіла про приготування печива, що має назву «Крила янгола», а блогерка Валентина Топер поділилась рецептом імбирно-медового печива.

«Уже майже 10 років я печу це імбирно-медове печиво. А кілька років поспіль роблю його навіть на замовлення перед новорічними святами. За цей час я довела рецепт до ідеалу та завжди використовую саме ці пропорції. Важливі моменти приготування: борошна може знадобитися трохи більше чи менше — усе залежить від ваших інгредієнтів; печиво при випіканні збільшується, тому обов’язково викладайте його на деко на відстані; випікаємо при температурі 170 °C близько 12 хвилин; я використовую силіконовий перфорований килимок — завдяки йому печиво має гарний візерунок і рівну поверхню, на яку легко наносити глазур. Печиво виходить дуже смачне та ароматне, а ще воно може довго зберігатися — в закритій ємності спокійно лежить 1 місяць», — написала вона.

— Мед натуральний — 150 г (3 ст. л.) - Цукор — 50 г (2 ст. л.) - Вершкове масло — 70 г - Яйце — 1 шт. - Борошно — 350 г - Сода — 1 ч. л. - Імбир мелений — 1,5 ч. л. - Кориця — 1 ч. л. - Мускатний горіх мелений — 1/3 ч. л.

Як писали «ФАКТИ», раніше фудблогерка Alina FooDee поділилася рецептом м'якого бісквітного печива, для якого знадобляться лише три базові інгредієнти.