Без вершків і смаження овочів можно приготувати смачний крем-суп. А складовими цієї чудової першої страви, яка точно сподобається і дітям, і дорослим, є фрикадельки, ніжна основа та простий рецепт. Насичений смак супу та кремова текстура завдяки кокосовому молоку роблять цю страву незамінною у вашому меню. Як пише видання Kuchnia, суп з фрикадельками та шпинатом легко готується та чудово насичує, а його неперевершений смак стане улюбленим у вашій родині.
• 500 г фаршу з індички • свіжий чебрець • 1 суха пшенична булочка • 1 яйце • ½ склянки молока • 1 велика цибулина • банка кокосового молока (400 мл) • 2−3 картоплини • упаковка шпинату (250 г) • сіль, перець, гранульований часник • мускатний горіх Приготування:
1. Замочіть булочку у молоці, щоб вона розм’якла. 2. Змішайте фарш з чебрецем, сіллю, пюре з булочки, часником і яйцем, добре вимісіть. 3. Формуйте м’ясні кульки вологими руками, щоб вони зберігали форму. 4. У каструлі обсмажте цибулю та спеції, потім влийте кокосове молоко та трохи кип’яченої води. 5. Опускайте фрикадельки одну за одною у киплячий бульйон. 6. Картоплю очистіть, наріжте кубиками та відваріть окремо. 7. Як тільки всі м’ясні кульки будуть готові, додайте шпинат і варіть на повільному вогні. 8. На завершення додайте картоплю і добре перемішайте. Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачний суп із одного інгредієнта.