Солоні сніданки стають все більш різноманітними, особливо влітку, коли починається сезон свіжих овочів. Сирники зі шпинатом та спаржею – вітамінна бомба, яка зарядить вас енергією на весь день.
Збийте шпинат у блендері разом із яйцем до однорідної консистенції – маса має нагадувати смузі. Додайте до неї кисломолочний сир, борошно та дрібку солі, добре перемішайте до отримання ніжного тіста, ділиться фудблогерка Вікторія Королівська.
Сформуйте з нього довгу ковбаску, розріжте на рівні частини й сформуйте сирники, скористайтеся для цього склянкою. Обсмажте сирники на сковорідці до золотистої скоринки з обох боків.
Підготуйте спаржу: спершу бланшуйте її в солоній воді 3 хвилини, а потім перекладіть на суху сковорідку з краплею олії. Обсмажте 3-4 хвилини, за бажанням додайте дрібку сушеного часнику. Викладіть сирники на тарілку й подайте разом із гарніром зі спаржі.