Loqal – новинний агрегатор Loqal
Сирники без яєць, з однієї жмені сиру: неймовірно пухкі, не прилипають і не "пливуть"
Новини

Сирники без яєць, з однієї жмені сиру: неймовірно пухкі, не прилипають і не "пливуть"

ТСН • 6 переглядів • 1 хв читання

Сирники без яєць: рецепт / © Фото з відкритих джерел

Насправді сирники без яєць виходять навіть більш ніжними, ароматними й смачнішими. Крім того, такий рецепт є ідеальним варіантом для тих, хто не переносить яйця, адже знижує можливі алергічні реакції.

Ретельно розімніть сир виделкою або пропустіть через сито, додайте цукор, ванільний цукор і борошно. Якщо тісто вийде надто сухим, можна підмішати ложку сметани для м’якості. Замісіть однорідну, ніжну масу, сформуйте з неї маленькі сирники й обкачайте у борошні.

Обсмажуйте сирники на середньому вогні в розігрітій олії по 3–4 хвилини з кожного боку до появи золотистої скоринки.

Важливо: тримайте середній вогонь і не накривайте сковорідку кришкою. Так сирники збережуть свою форму, ніжність і аромат.

6