Кілограм огірків на ринку продають по 40–50 гривень.
Помідори в середньому коштують від 60 до 80 гривень за кіло.
Солодкий перець на ринку можна купити по 50–80 гривень за кілограм, а гострий — по 80 гривень.
Картоплю продають по 25–30 гривень за кілограм. Цибулю — по 25–40, моркву — по 40-50, буряк — по 40 гривень. Червону цибулю можна взяти по 50.
Шампіньйони коштують 110–120 гривень, вешенки — 140 гривень за кілограм.
Білокачанну капусту продають по 35-50 гривень за кілограм, цвітну та броколі — по 80–100.
Кілограм часнику на «Привозі» обійдеться в 160–200 гривень.
Зелена цибуля — 10 гривень за пучок, салат — по 5–10, щавель — 10, рукола — 10, шпинат — 10 гривень.
Кабачки коштують 25–30 гривень, баклажани — по 70–80 гривень за кілограм.
Кукурудзу продають по 10-20 гривень за штуку.
Стручкову квасолю можна взяти по 120 гривень за кілограм.
Яблука продають від 50 до 100 гривень за кілограм.
Персики можна взяти від 50 до 160 гривень за кіло.
Абрикоси продають від 50 до 220 гривень.
Полуницю продають по 200-270 гривень, малину — по 150-300 за кілограм.
Аґрус — по 250, лохину — по 250 гривень, смородину – по 120 за кілограм. Сливу можна взяти по 70-80 гривень.
Кавун на ринку продають по 20–30 гривень за кілограм. Диню — по 40–70 гривень за кілограм.
Авокадо можна взяти від 40 до 70 гривень за плід. Імбир продають по 100–250 гривень.
У молочному корпусі кілограм бринзи коштує 250–270 гривень. Творог — від 100 до 180 гривень за кілограм.
Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків — від 300 гривень. Молоко продають по 40–50 гривень за літр, домашнє масло — по 290–350 гривень за кілограм.
Ціна десятка курячих яєць варіюється від 50 до 85 гривень. Домашні яйця продають по 90–100 гривень.
Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на свинину в м’ясному корпусі Привозу трохи зросли.
Кілограм свинячої шиї — 300–350 гривень, задня частина свині — 220–240, свиняча лопатка — 200–220, ребра — 220–240 гривень за кілограм, биток — 250–280 гривень.
Свинячі обрізки — 100–200 гривень за кілограм, гомілку можна взяти по 120.
Тонке сало — 50–80 гривень за кілограм, товсте — 150–200 гривень за кілограм.
Теляча задня частина коштує 280–300 гривень, теляча лопатка — 260–270, а теляча шия — 220 гривень. Антрекот — 220 гривень за кілограм, ребра — 160–170 гривень. Яловичий язик продають по 450 гривень за кілограм. Биток — 320–350 гривень.
У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм.
Кров’янку віддають за 150 гривень, солоне сало — від 100 до 250 гривень за кілограм.
Домашня курка коштує від 150 гривень за кілограм, бройлер продають по 115 гривень за кілограм.
Кілограм гречки на ринку коштує 50–60 гривень. Рис продають від 70 гривень за кілограм (басматі — від 110 гривень).
Булгур продають від 70 гривень за кілограм. Кус-кус — по 80 гривень за кілограм.
Кілограм нуту — 70 гривень, сочевиця — від 80 гривень за кілограм.