Сінабони з вишнею – це популярна варіація класичних булочок з корицею, яка поєднує ніжне здобне тісто, ароматну корицю та яскраву кисло-солодку вишневу начинку. Назва «сінабон» походить від американської мережі пекарень Cinnabon, що зробила ці булочки всесвітньо відомими. З часом рецепт набув безліч інтерпретацій. Пропонуємо рецепт від Сookpad.
Яйця (2 цілих і 1 білок) кімнатної температури з цукром збиваємо до піни.
Вливаємо розтоплене вершкове масло, тепле молоко.
Досипаємо дріжджі, просіяне борошно та вимішуємо тісто. Ставимо в тепле місце на годину.
Готове тісто вимішуємо та розкачуємо в пласт. Змащуємо вершковим маслом, притрушуємо цукром, викладаємо вишні.
Звертаємо в рулет та нарізаємо на рівні частини. Змащуємо жовтком та випікаємо при температурі 180 градусів до готовності.
Для заливки збиваємо сметану з цукром. Змащуємо готові булочки та ставимо у вимкнену духовку на 15 хвилин.