Loqal – новинний агрегатор Loqal
Щоб були соковиті, але не розвалювалися: скільки треба яєць для приготування котлет

Щоб були соковиті, але не розвалювалися: скільки треба яєць для приготування котлет

Щоб домашні котлети вийшли соковитими, м’якими та не розвалювалися під час смаження, важливо дотримуватися правильних порцій інгредієнтів. «24 канал» розповідає, скільки потрібно додавати яєць у фарш, що у вас вийшла ідеальна консистенція.

Для 1 кілограму м’ясного фаршу достатньо 2 яйця. Це забезпечить м’якість котлет та допоможе їм не розпадатися. Якщо додати більше яєць, ви можете погіршити структуру котлети.

Щоб створити смачні та соковиті котлети, окрім яєць можна додати ще кілька інгредієнтів:

Завдяки цим інгредієнтам у вас вийдуть ідеальні котлети. Головне не забувайте їх ретельно вимішати.

← Попередня стаття
Вернулся ли к тренировкам? Известны новые подробности о состоянии Довбика
Наступна стаття →
Ахтем Сеітаблаєв презентував у каннах перший тизер шпигунської драми про ГУР