Яєчня / © Freepik
Як ви любите яйця на сніданок — смажені, варені, пашот, омлет чи бовтанку? Як з’ясувалося, цей вибір може багато розповісти про ваш характер, звички та навіть стосунки.
Дослідження показує, що спосіб приготування яєць напряму пов’язаний із рисами особистості, стилем життя і тим, як люди поводяться в стосунках. Усе — від рівня сумлінності до ймовірності розлучення — може проявлятись у тому, що саме ви кладете на тарілку вранці.
Яйця-пашот. / © Credits
Любителі яєць-пашот зазвичай походять із невеликих сімей, мають двох дітей і добре ладнають з іншими. Вони часто екстраверти, душа компанії, відкриті до спілкування та віддають перевагу яскравому одягу і позитивній музиці. У середньому — це найщасливіша група.
Варені яйця. / © Фото з відкритих джерел
Ті, хто надає перевагу вареним яйцям, зазвичай менш організовані, схильні до спонтанних рішень і не дуже відповідальні. Вони демонструють нижчі показники сумлінності — психологічної схильності бути зібраним і надійним. Цікаво, що саме в цій групі частіше фіксується більший ризик розлучень.
Яєчня. / © unsplash.com
Любителі смажених яєць — це люди з багатою уявою, схильні до творчості та відкриті до нового. Вони частіше пам’ятають свої сни та мають активніше інтимне життя, ширший досвід і сильніший статевий потяг.
Яєчня-бовтанка. / © Pexels
Ті, хто надає перевагу м’яко збитим яйцям, зазвичай більш емоційно стабільні, рідше відчувають тривогу чи сум, але водночас є більш закритими. Ця група часто представлена серед молодих фахівців, які вже досягли певного рівня добробуту.
Омлет. / © Pexels
Любителі омлетів — це самодисципліновані, зібрані й охайні люди. Часто належать до середнього класу, мають більш стабільні стосунки та нижчий рівень розлучень. Дані дослідження також вказують, що саме ця група може мати більшу тривалість життя.